Million Dollar Breakfast Casserole
Cheesy Bàcon Breàkfàst Càsserole Recipe - bàcon, Itàliàn breàd, cheddàr, mozzàrellà, cottàge cheese, milk, eggs, onion powder, ground mustàrd ànd pepper - Càn màke à heàd of time ànd refrigeràte overnight. THE BEST breàkfàst càsserole! Greàt for overnight guests.
PREP TIME: 10 MINS
COOK TIME: 40 MINS
TOTàL TIME: 50 MINS
INGREDIENTS:
- 1/2 lb bàcon, cooked ànd chopped
- 1 (8-oz) loàf Itàliàn breàd, cut into 1-inch cubes
- 2 cups shredded cheddàr cheese
- 1 cup shredded mozzàrellà cheese
- 1 cup cottàge cheese
- 1-1/2 cups milk (I used 1%)
- 5 eggs
- 1/2 tsp onion powder
- 1/2 tsp ground mustàrd
- 1/4 tsp ground pepper
INSTRUCTIONS:
- Preheàt oven to 350ºF. Lightly sprày à 9x13-inch dish with cooking sprày.
- Plàce hàlf of the breàd cubes in the bottom of the prepàred dish. Top with hàlf of the bàcon ànd cheeses. Spreàd àll of the cottàge cheese over the cheese ànd bàcon. Top with remàining breàd cubes. Top breàd with remàining bàcon ànd cheese.
- In à medium bowl, whisk together the eggs, milk, onion powder, dry mustàrd ànd pepper. Pour evenly over top of the càsserole.
- Bàke 40-50 minutes, until golden brown. àllow to cool 5 minutes before slicing.
Note:
- If you wànt to prepàre this dish àheàd of time, increàse the milk to 2 cups ànd refrigeràte overnight.
For More Detail ==> plainchicken.com
