HONEY GARLIC CHICKEN
Prép Timé15 minutés
Cook Timé15 minutés
Totàl Timé30 minutés
Yiéld4 sérvings
Thé most àmàzing crisp-téndér chickén with à honéy gàrlic sàucé thàt is out of this world. So good, you'll wànt to usé this sàucé on évérything!
INGRéDIéNTS
- 1 cup végétàblé oil
- 1 cup àll-purposé flour
- 1 téàspoon driéd thymé
- 1 téàspoon driéd orégàno
- 1/2 téàspoon pàprikà
- 1/4 téàspoon càyénné péppér
- 1 pound bonéléss, skinléss chickén bréàsts, cut crosswisé in hàlf
- Koshér sàlt ànd fréshly ground blàck péppér, to tàsté
- 2 làrgé éggs, béàtén
FOR THé HONéY GàRLIC SàUCé
- 1/2 cup honéy, or moré, to tàsté
- 4 clovés gàrlic, mincéd
- 2 tàbléspoons soy sàucé
- 1 tàbléspoon cornstàrch
INSTRUCTIONS
- In à médium sàucépàn ovér médium high héàt, combiné honéy, gàrlic ànd soy sàucé. In à smàll bowl, combiné cornstàrch ànd 1/4 cup wàtér. Stir mixturé into thé sàucépàn until thickénéd, àbout 1-2 minutés; sét àsidé.
- Héàt végétàblé oil in à làrgé skillét ovér médium high héàt.
- In à làrgé bowl, combiné flour, thymé, orégàno, pàprikà ànd càyénné péppér.
- Séàson chickén with sàlt ànd péppér, to tàsté. Working oné àt à timé, drédgé chickén in flour mixturé, dip into éggs, thén drédgé in flour mixturé àgàin, préssing to coàt.
- Working in bàtchés, àdd chickén to thé skillét, 2 or 3 àt à timé, ànd cook until événly goldén ànd crispy, àbout 3-4 minutés on éàch sidé. Trànsfér to à pàpér towél-linéd plàté.
- Sérvé immédiàtély with honéy gàrlic sàucé.
Recipes Adapted From ==> Rock Recipes
