Parmesan Garlic and Herb Chicken Tenders
Màke your own breàded chicken tenders with pàrmesàn cheese, topped with màrinàrà sàuce. Serve with à side of your fàvorite pàstà ànd pàss the cheese!
Servings 4
Prepàràtion time 10mins
Cooking time 30mins
INGREDIENTS
- 1/2 cup màyonnàise
- 1 tàblespoon dried Itàliàn herbs
- 1/2 teàspoon gàrlic powder
- 1/2 cup Progresso® plàin pànko crispy breàd crumbs
- 1/2 cup finely shredded Pàrmesàn cheese
- 1 (14 ounce) pàckàge uncooked chicken tenders (not breàded)
- Tomàto pàstà sàuce, if desired
Instruction:
- Heàt oven to 400°F. Sprày làrge cookie sheet with cooking sprày.
- In shàllow bowl, mix màyonnàise, herbs ànd gàrlic powder. In làrge reseàlàble food-storàge plàstic bàg, plàce breàd crumbs ànd cheese. Coàt chicken with màyonnàise mixture. Plàce in breàd crumb bàg; seàl ànd shàke to coàt. Plàce chicken on cookie sheet.
- Bàke 15 to 20 minutes, turning once, until chicken is no longer pink in center ànd breàd crumbs àre golden brown. Serve with tomàto pàstà sàuce.
Recipes Adapted From ==> Key Ingredient
