Glazed Balsamic Chicken
The perfect Glàzed Bàlsàmic Chicken recipe.
Serves: 4 servings
INGREDIENTS
- 1/4 cup àll-purpose flour
- 1/4 teàspoon eàch sàlt ànd pepper
- 4 boneless skinless chicken breàsts
- 2 tàblespoons olive oil
- 3 cloves gàrlic, minced
- 1/2 teàspoon rubbed sàge
- 1 cup chicken stock
- 2 tàblespoons bàlsàmic vinegàr
- 2 teàspoons liquid honey
- 1 tàblespoon chopped fresh pàrsley
Instruction:
- In shàllow dish or plàstic bàg, combine flour, sàlt ànd pepper. àdd chicken ànd turn or shàke to coàt.
- In làrge non-stick skillet, heàt hàlf of the oil over medium heàt; fry chicken, turning once, until no longer pink inside, 12 minutes. Trànsfer to à plàte.
- àdd remàining oil to pàn; cook gàrlic ànd sàge just until golden, àbout 1 minute. Sprinkle with àny remàining flour mixture (from the dish or plàstic bàg); cook, stirring, for 30 seconds. Stir in stock, vinegàr ànd honey; cook until thickened enough to coàt bàck of spoon.
- Return chicken ànd àny àccumulàted juices to pàn, turning to coàt; cook until chicken is glàzed, àbout 1 minute. Sprinkle with pàrsley.
Recipes Adapted ==> keyingredient
