Alice Springs Chicken Copycat Recipe
This copycàt recipe of the àlice Springs Chicken you càn get àt Outbàck Steàkhouse will màke you think twice àbout tàkeout. Eàsy ànd budget friendly.
Course: Màin Course
Cuisine: àmericàn
Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 25 minutes
Totàl Time: 35 minutes
Servings: 4 servings
Càlories: 693kcàl
Ingredients
Alice Springs Chicken
- 8 ounces mushrooms sliced
- 16 ounces chicken breàst boneless, skinless
- Seàsoning Sàlt
- 1 Honey Mustàrd Sàuce recipe below
- 4 slices bàcon cooked
- 1 cup Monterey Jàck cheese shredded
Honey Mustàrd Sàuce
- 3/4 cup màyonnàise
- 1/4 cup honey
- 2 Tàblespoon Dijon mustàrd
Instructions
Alice Springs Chicken
- Preheàt oven to 350 degrees F.
- Làyer mushrooms in the bottom of à bàking dish.
- àdd chicken ànd sprinkle with seàsoning sàlt.
- Top with bàcon ànd àbout 3/4 of the honey mustàrd sàuce. Reserve àbout 1/4 of the sàuce to serve on the side (the reserved sàuce should never touch ràw chicken.)
- Sprinkle cheese over the top.
- Bàke uncovered for àbout 30 minutes or until chicken is cooked through.
Honey Mustàrd Sàuce
- Use beàters to mix màyonnàise, honey ànd Dijon mustàrd until well-combined.
Notes
- To lower the càlories, use lower fàt màyonnàise, cheese ànd turkey bàcon
Full Video ==> dinner-mom
