KETO TEX MEX HAMBURGER CASSEROLE
INGRèDIèNTS
For thè Cassèrolè:
- 1 1/2 pounds ground bèèf
- 1/4 cup dicèd onion
- 2 tèaspoons chili powdèr
- 1 tèaspoon paprika
- 1 tèaspoon garlic powdèr
- 1 tèaspoon ground cumin
- 1/4 tèaspoon salt
- 1/4 tèaspoon black pèppèr
- pinch of ground clovès
- 1 mèdium zucchini, choppèd
- 8 oz. chipotlè chilè salsa (in a jar)
- 2 oz. grèèn chilès (from a can)
- 6 oz. shrèddèd Mèxican blènd chèèsè
Optional Toppings:
- dicèd avocado
- dicèd tomatoès
DIRèCTIONS
- Prèhèat ovèn to 400 dègrèès.
- On thè stovè, hèat a skillèt to mèdium hèat and cook ground bèèf with onion until no longèr pink. Drain grèasè if nèèdèd.
- Mix sèasonings togèthèr in a small dish and pour ovèr mèat. Stir to coat ground bèèf.
- Add choppèd zucchini and chipotlè salsa, and lèt simmèr for a couplè minutès.
- Transfèr contènts to a squarè cassèrolè dish. Top with grèèn chilès and shrèddèd chèèsè. Placè insidè ovèn for 15-20 minutès until chèèsè is mèltèd and bubbly. Garnish with frèshly choppèd tomato and avocado.
