Guacamole Chicken Melt
Sèasonèd chickèn brèasts arè brownèd in buttèr and olivè oil, toppèd with homèmadè guacamolè and slicès of pèppèr jack chèèsè, thèn broilèd.
Prèp: 15 mins
Cook: 15 mins
Total: 30 mins
Sèrvings: 4
Ingrèdiènts
- 1 tablèspoon buttèr
- 2 tablèspoons olivè oil
- 4 skinlèss, bonèlèss chickèn brèast halvès
- 2 tèaspoons Crèolè-stylè sèasoning
- 2 avocados, pèèlèd and pittèd
- 1 tablèspoon frèsh limè juicè
- 1 small tomato, dicèd
- 2 tablèspoons finèly choppèd rèd onion
- garlic powdèr to tastè
- salt and pèppèr to tastè
- 4 slicès pèppèr jack chèèsè
Dirèctions
- Prèhèat ovèn broilèr, and sèt thè ovèn rack about 6 inchès from thè hèat sourcè.
- Hèat thè buttèr and olivè oil in a skillèt ovèr mèdium hèat, and pan-fry thè chickèn brèasts for about 10 minutès pèr sidè until no longèr pink on thè insidè and goldèn brown on thè outsidè, sprinkling èach sidè with Crèolè sèasoning.
- Scoop thè avocados into a bowl, and mash thèm with thè limè juicè, tomato, onion, garlic powdèr, salt, and pèppèr.
- Spoon about 1/3 cup of guacamolè onto èach chickèn brèast, top with a slicè of pèppèr jack chèèsè, and broil for 2 to 4 minutès, until thè chèèsè is mèltèd and bubbling.
Read More ==> allrecipes.com
